Ți-ai antrenat creierul astazi ?

Creierul nostru controlează tot ceea ce facem. Este adesea comparat cu sistemul central al unei rețele de comunicații mari și complicate, care funcționează cu o viteză enormă. Cu alte cuvinte, este șeful corpului tău și conduce totul, chiar și atunci când dormi.

Indiferent dacă ești artist, sportiv, super-mamă, instructor de fitness, inginer sau constructor, creșterea performanței creierului poate contribui în mare măsură la îmbunătățirea vieții tale!

SERVICES

Neurofeedback este util pentru…

Deficit de atenție

Neurofeedback ajută la îmbunătățirea concentrării și atenției în ADD/ADHD, reducând impulsivitatea și hiperactivitatea prin antrenarea creierului.

Depresie, Anxietate, Atacuri de panică

Neurofeedback poate atenua simptomele de anxietate și depresie, promovând relaxarea și îmbunătățind starea de spirit prin reglarea activității cerebrale.

Performanță de vârf

Neurofeedback stimulează performanța de vârf, îmbunătățind concentrarea, agilitatea mentală și rezistența la stres prin optimizarea funcționării creierului.

Tulburări din spectrul autist

Neurofeedback poate ajuta la îmbunătățirea abilităților sociale și a auto-reglării în autism, facilitând comunicarea și reducând comportamentele repetitive prin antrenarea creierului.

Deficiențe de somn

Neurofeedback poate îmbunătăți calitatea somnului și reduce insomniile, promovând un somn mai profund și mai odihnitor prin reglarea ritmurilor cerebrale.

Tulburări de comportament

Neurofeedback poate ajuta la gestionarea problemelor de comportament, îmbunătățind autocontrolul și reducând comportamentele negative prin antrenarea creierului.

Antrenament cerebral care funcționează!

Cercetările sugerează că atunci când creierul este antrenat pe o perioadă substanțială de timp, oamenii își îmbunătățesc abilitățile cognitive și de raționament. Atenția și memoria pot fi, de asemenea, îmbunătățite. În consecință, oamenii își sporesc capacitatea de a face față activităților zilnice și de a îndeplini mai ușor și eficient sarcinile obișnuite.

Pe măsură ce oamenii avansează în vârstă, facultățile lor mentale, cum ar fi viteza de procesare, timpul de reacție, luarea deciziilor, memoria pe termen scurt și abilitățile de planificare se deteriorează. Prin urmare, oamenii caută sisteme de antrenament a creierului care le pot eficientiza abilitățile.

De aceea noi vă propunem Neurofeedback Dinamic®. Acesta este o formă de antrenament dinamic al creierului, care optimizează funcțiile sistemului nervos central.

Ce este Neurofeedback Dinamic®?

NeurOptimal® este cea mai recentă generație în tehnologia neurofeedback. Este un sistem neurotehnologic de ultimă oră, care a fost creat pentru a-ți învăța creierul cum să performeze la apogeu. Acesta monitorizează activitatea electrică a creierului milisecundă cu milisecundă și apoi îți oferă feedback important pentru a optimiza funcția creierului. Pe măsură ce creierul funcționează bine, problemele dispar de cele mai multe ori!

 

Antrenamentul creierului ajută la dezvoltarea funcției și rezistenței creierului. Cu toate acestea, această tehnologie dinamică Neurofeedback nu este un tratament medical; mai degrabă, este un instrument nedureros, optim pentru antrenamentul creierului. Cu o abordare extrem de motivantă care îți îmbunătățește confortul și performanța, NeurOptimal® poate fi sistemul de antrenament care îți deblochează cel mai mare potențial.

Get Started

Folosit în 76 de țări

2300 de sesiuni pe zi

71.000 de sesiuni pe lună

TESTIMONIALS

Ce spun clientii nostri

După un accident la cap, am început să folosesc neurofeedback. Înainte, aveam dureri de cap severe și o sensibilitate la lumină care mă împiedica să lucrez la calculator. După doar 10 zile de neurofeedback, am observat o îmbunătățire semnificativă. Sensibilitatea la lumină a scăzut, iar durerile de cap s-au diminuat semnificativ. Acum, durerile de cap au dispărut.

G.P.

Am început să folosesc Neurofeedback pentru anxietate și insomnie. După câteva sesiuni, am început să dorm mai bine și să mă simt mai relaxat. Este o experiență foarte relaxanta si o recomand cu mare incredere oricui are dificultati de a adormi!

R.G.

Ca mamă, am venit la cateva sesiuni de neurofeedback pentru fiul meu care se lupta cu provocarile vietii de adolescent. Ulterior, am închiriat un sistem NeurOptimal pentru a continua antrenamentul acasă. După cateva saptamani de antrenament cu neurofeedback, am observat schimbări pozitive semnificative la fiul meu

M.T.

Am venit la Alin cu baietelul nostru de 3 ani, care prezenta intarziere de dezvoltare si simptome din spectrul autist. Mihai nici macar nu vorbea. Ne pierdusem speranta si obosisiem tot cautand un ajutor pentru micutul nostru. Dupa mai multe zeci de sedinte de Neurofeedback, miracolul s-a produs: Mihai vorbeste, canta si se joaca normal!

Incredibil!

A.L.

Contacteaza-ne pentru detalii

Adresa

Place Eugene Plasky 92-94,

Etaj 6, Interfon Picasso,

1030, Schaerbeek, Bruxelles

+32.499.16.28.49