Capacitatea de concentrare și echilibrul emoțional constituie cheia pentru performanța de vârf în toate domeniile. NeuroFeedback permite creierului să acționeze mai eficient, îmbunătățind funcționarea mentală și stabilitatea emoțională.

Creierul este similar oricărui alt organ din organism. Dacă îl folosești frecvent, funcționează mai bine.  Un creier eficient poate realiza mai mult, cu o precizie mai mare, în mai puțin timp.

La fel ca pregătirea fizică, folosim antrenarea creierului pentru a consolida modelele specifice undelor cerebrale. Cu cât exersezi mai mult activarea unei anumite zone, cu atât mai puternică și mai capabilă devine acea zonă.

Undele cerebrale în stare optima funcționează asemănător unei orchestre. Nici prea tare, nici prea încet, ritmic. Restaurarea acestei simfonii naturale este ceea ce facem prin intermediul NeuroFeedback.

NeuroFeedback oferă persoanelor care lucrează in medii de performanta modalități de a instrui și antrena rețelele neuronale în același fel in care un atlet profesionist își antrenează și construiește mușchii. Antrenamentul personalizat duce la o utilizare mai eficientă a resurselor creierului prin consolidarea conexiunilor neuronale specifice.

Pentru avocați, oameni de afaceri și din comunitatea financiara, o mai mare eficiență înseamnă că mai puțină energie mentală este irosită in încercarea de a-si păstra calmul sau a critica deciziile unor terțe persoane. In aceeași măsură, mai puțin timp este petrecut in analiza diferitelor situații, iar controlul emoțional este menținut la niveluri optime.

Multe persoane care lucrează in medii de performanta ridicata folosesc antrenamentul cu NeuroFeedback pur și simplu pentru a combate efectele stresului pe termen lung, anxietate de performanta, funcționare la niveluri scăzute și pentru a îmbunătăți calitatea somnului; ambele sunt elemente esențiale pentru performanța creierului pe termen lung, rezistenta si reziliența acestuia.

Sportivii profesioniști și muzicienii folosesc NeuroFeedback pentru a întări capacitatea de a fi “în zonă”, aceasta ducând la „eliminarea” distragerilor în situațiile cheie, creșterea vitezei de procesare și concentrarea tuturor energiilor asupra exercițiului curent. Funcționarea mai eficientă echivalează cu un concentrare mai mare in condiții de presiune, o viteză de recuperare mai mare după o eroare și timpi mai mici de gândire în momente cruciale.

Artiștii, interpreții sau persoanele care activează in domenii de performanta de vârf profită de tehnologiile NeuroFeedback pentru a atinge apogeul; de la Royal College of Music din Londra la campionii poker ului. Este utilizat pe scară largă în sporturile de elită; de jucători de golf profesioniști, sportivi olimpici și cluburi de fotbal, ar fi AC Milan, Real Madrid și Chelsea.

Chirurgii îl folosesc pentru a-si îmbunătăți concentrarea; directorii de corporații îl folosesc pentru a-si crește inteligenta emoțională, pentru îmbunătățirea abilităților de conducere și pentru o mai bună gestionare a timpului; alții îl folosesc ca un ghid mental pentru a ajunge la stări meditative sau alte stări spirituale.

 Mulți ocupanți ale unor poziți importante folosesc antrenamentul creierului cu NeuroFeedback pentru eliberarea de stres, pentru a îmbunătăți calitatea somnului și pentru a fi la cele mai bune standarde ale lor, indiferent de circumstanțele cu care se confruntă.

Cele mai observate efecte ale antrenamentului cu NeuroFeedback sunt motivația, concentrarea și modul în care emoțiile sunt administrate în situații de înaltă presiune. Acesta este motivul pentru care NeuroFeedback devine rapid un standard de formare în sporturile olimpice și profesionale, și din ce în ce mai mult în comunitatea de afaceri.

Suntem ceea ce facem în mod repetat; excelența, prin urmare, nu este un act, ci o obișnuință.

Aristotel

CLUBUL DE FOTBAL AC Milan folosește antrenamentul cu NeuroFeedback din 2006, și după câștigarea Cupei Mondiale a cluburilor, a fost adoptat si de Real Madrid. Chelsea a început să-l folosească în 2009. NeuroFeedback este utilizat pentru antrenarea creierului in condiții de performanță de vârf de către;

 • – Circuitul de golf Pro
 • – Echipe de Formula 1
 • – Centrul de instruire a astronauților NASA
 • – Centrul olimpic de antrenament al Statelor Unite ale Americii
 • – Institutul Englez de Sport (Centrul Olimpic de Antrenament)
 • – Centrele Sportive Naționale Olimpice canadiene
 • – Centrul Olimpic norvegian de antrenament
 • – Echipa olimpică taiwaneză
 • – Consiliul Sportiv Olimpic din Singapore
 • – Antrenamentul Special Forces si Navy Seals din Statele Unite
 • – Centrele Armatei Statelor Unite pentru Performanță Ridicată
 • – Institutul de Sport & Educație Fizică Wingate, Israel
 • – Institutul de Performanță  al Forțelor Speciale Australiene
 • – Academia Militară West Point, Statele Unite

Si altele…